Kayserispor ’un tecrübeli oyuncusu Mert Nobre antrenman öncesi Nuh Naci Yazgan Üniversitesi öğrencilerinin sorularını cevapladı. Söyleşide tecrübeli oyuncu Kayseri’nin tesislerini beğendiğini belirterek”Bu şehre hizmet etmekten memnunum" dedi.
“Kariyerimde şükürler olsun ki şampiyonluklar, başarılar ve kupa kaldırmışlığım vardır” diyen Mert Nobre, “Genel hatlarıyla Kayseri’de olmaktan ve yaşamaktan burada bu şehre hizmet etmekten futbolcu olarak çok memnunum. Aileniz, çocuklarınız mutluysa kulüp sizi seviyorsa siz kulübü seviyorsanız bizim düşüncemiz tabiki de kalmaktan yana olacaktır. O yüzden her şey şu anda benim için Kayseri’de çok iyi gidiyor.” diye konuştu.
Türkiye Milli takımından davet almak konusunda kulüplerde oynadığı dönemde bir beklentim olduğunu söyleyen Nobre,”Bu teknik bir karar. O dönem ki hocalar böyle bir konuda benim için olumlu bir kararda bulunmadılar. O dönemin benim için geride kaldığını düşünüyorum. Bu saatten sonra biraz zor. Bende sizin gibi oradan oturup Türk Milli takımını destekleyen bir taraftar olurum. Hangi ligde olursa olsun şampiyonluğa oynamak ve bunu başarmak zordur” diye konuştu.
Kayseri’nin tesislerinin çok iyi olduğunu ve maçların seyircisiz anlam kazanmadığını vurgulayan Nobre, ”Beşiktaş’ta iki tane burada 4 tane saha var ve yeni tesis muhteşem. Burası çok iyi. Ayrıca maçlar seyircisiz çok fazla anlam kazanan bir şey değildir. Seyirci için oynanan bir şeydir. Bizim de her zaman bir motivasyon kaynağımız dolu tribünlere oynamaktır” ifadelerini kullandı.