Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) başkan adayı Tahir Nursaçan, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Kayseri Gazeteciler Cemiyetine yapılan ziyarette konuşan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi başkan adayı Tahir Nursaçan, "Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Kapımız sizlere hergün açık. Bildiğiniz gibi Kayseri Organize Sanayi Bölgesinin 4 Nisan’dan olağan genel kurulu yapılacak. Bizde ekibimizle birlikte Organize Sanayi Bölgesi yönetimine talip olduğumuzu daha önce açıklamıştık. Biz yenilikçi bir ekip olarak yola çıktık. Organize Sanayi Bölgesinde taze kana ihtiyaç var. İhracat ve üretimi arttırma gayreti içinde olacağız. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bin 150 sanayiciyi kucaklayacağız. Bizim 36 yılı bulan bir ticari hayatımız var. Eğer göreve seçilirsek bu şehre hizmet etmek benim için büyük bir onur olacaktır" diye konuştu.
Nursaçan ayrıca, "Kadromuzdaki arkadaşlarımızın hepsi yüksek özgüvene sahiptirler. Bizim Organize Sanayi Bölgesinde siyaset ile ilgimiz olmayacak. Bizi sadece sanayicilerimiz ilgilendiriyor" şeklinde konuştu.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Organize Sanayi Bölgesi Kayseri’nin kalbidir. Yapılacak olan seçimde başarılar diliyorum" dedi.