Osmanlı Ocakları Develi Gençlik Kolları Başkanlığına Mustafa Demircioğlu atandı.
Osmanlı Ocakları Develi ilçe Başkanılığına Mahmut Kılınç’ın atanmasından sonra Develi’de tekrar hareketlilik başladı.İlçe Mahalle ve köy yönetimleri hızlı bir şekilde oluşmaya başladı.Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Başkanlığına Mustafa Demircioğlu,Sindelhöyük Mahalle Başkanlığına İrfan Ulusan getirildi.
Osmanlı Ocakları Develi Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Demircioğlu, "Allah aşkı,Peygamber sevgisi,Peygamber sevdasıyla yaşayan,bayrak sevgisiyle gönüllere taht kuran dünya liderimizi örnek alıp Osmanlı ruhuyla yaşayıp, Osmanlı edebiyle edeplenen bir topluluk olarak önce Kur’an sonra Peygamber efendimiz ve sahabelerin ve Allah dostlarının rehberliğinde ecdadının çizgisinden ayrılmaya onun şanına leke getirmeyecek Recep Tayyip Erdoğanlı bir nesil olarak yaşamayı Allah’tan nasip etmesini diliyorum" dedi.
Daha Sonra Osmanlı Ocakları Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, Teşkilattan sorumlu Başkan yardımcısı Özay Gürsoy, Danışman Yavuz Kulbaklı, Sosyal İşler Başkanı Aydın Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Osmanlı Ocakları Sindelhöyük yönetimini oluşturmak için Sindelhöyük’e geçti.
Osmanlı Ocakları Sindelhöyük mahalle başkanı ve 25 kişilik mahalle yönetimi oluşturuldu. Sindelhöyük Mahalle Başkanlığı’na İrfan Ulusan, Gençlik Kolları Başkanlığına İbrahiz Gözci, Teşkilat Başkanlığına Enes Kılınç, Sosyal İşler Başkanlığına Uğur Çardakbaşı getirildi.
Yönetimi değerlendiren Osmanlı Ocakları Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, "Gençlik Kolları Başkanlığına Mustafa Demircioğlu Sindehöyük Mahalle Başkanlığına İrfan Ulusan getirildi dava arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum.Biz Osmanlı Ocakları Develi Teşkilatı olarak bütün mahalle ve köylerde yönetim oluşturacağız bunun için yönetim kurulu üyelerimizle birlikte gerekli çalışmaları yapıyoruz" diye konuştu.