Tomarza’nın öz evladı olan, Ak Parti Kayseri Milletvekili ve adayı Yaşar Karayel’e hemşehrileri vefa gecesi düzenledi.
Belediye düğün salonunda düzenlenen geceye yaklaşık 2 bin civarında davetli katıldı.
Vefa gecesine, Ak Parti kurulduğu günden bugüne kadar Teşkilatın çeşitli kademelerinde görev almış, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe, Belde ve Mahalle Başkanları, Muhtarların yanı sıra Ak Parti’ye gönül vermiş üyeler ile Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve yöneticileri katıldı.
Programda Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık ve Ak Parti Tomarza İlçe Başkanı Davut Şahin, Karayel’e bugüne kadar İlçe ve köylerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Vefa gecesinde davetlilere hitap eden, Karayel şunları söyledi. " Ben doğup büyüdüğüm topraklarla ödeşmek için, Ak Parti çatısı altında sizlere hizmet ettim ve etmeye de devam edeceğim.
13 yıllık Ak Parti İktidarında, Kayserimize ve İlçemize çok büyük hizmetler kazandırdık. Şehrimiz, İlçe ve Köyleri ile birlikte, 12,5 Milyarlık hizmet almıştır. Cumhuriyetimiz kurulduğundan bu yana 80 yılda yapılamayanları biz 13 yıla sığdırdık. Ülkemizin Siyasi ve ekonomik istikrarının sürmesi için, Pazar günü sandıktan çıkacak sonuç çok önemlidir. Son 13 yılda istikrardan yana karar veren Milletimiz, yine aklım selim düşünüp öyle karar verecektir.
Böyle bir geceyi düzenleyerek bizleri onurlandıran, İlçe Başkanımıza, Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." şeklinde konuştu.