Kayseri’nin yetiştirdiği en önemli sanatçılardan Ahmet Gazi Ayhan’ın kendisi gibi sanatçı olan eşi Yıldız Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i makamında ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi’nin Kayseri türküleri eşliğinde turizm değerlerini tanıtmak amacıyla başlattığı klipli tanıtım kampanyası çerçevesinde Gesi Bağları türküsünü seslendirmek için Kayseri’ye gelen sanatçı Ayhan, Başkan Çelik’e ’hayırlı olsun’ diyerek, "1955 yılından beri Kayseriliyim. Kayseri’de çok güzel şeyler oluyor. Bundan 4 yıl önce de davet etmişlerdi ve buraya gelmiştik. Kayseri’yi devamlı takip ediyorum. Size de yeni görevinizde başarılar diliyorum. Tanıştığıma çok memnun oldum, dualarımız sizinle. Böyle bir projede olmaktan dolayı da mutluyum" dedi.
Yıldız Ayhan’ın kızı Nurdan Ayhan da annesinin hasta olmasına karşın Kayseri’den gelen davet üzerine yataktan kalkıp çekim yapmaya geldiğini söyleyerek sanatçının Kayseri’ye olan düşkünlüğünü gözler önüne serdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de sanatçı Yıldız Ayhan’a teşekkür ederek, "Davetimizi kırmayıp buralara kadar geldiğiniz için teşekkür ederim. Gesi Bağları türküsü eşliğinde tüm Kayseri’yi anlatacak bu klipte Yıldız Abla olmazsa olmazdı. Projenin bir yanı eksik kalırdı. Sizi yıllar sonra Kayseri’de görmekten çok mutlu olduk" diye konuştu.