Güneş, özellikle D vitamini açısından oldukça önemlidir. Ancak uzun süre korumadan güneşte kalmak çeşitli cilt problemlerini beraberinde getirir. Güneşin sağladığı en yayın cilt problemleri arasında leke ve ton farklılıkları gelmektedir.  Cildin doğal yapısını korumak ve leke oluşumunu önlemek için yaz-kış düzenli olarak güneş kremi kullanılması son derece önem taşır.

Güneş kremi tercih ederken dikkat edilmesi gereken önemli unsurlardan biri kişinin cilt tipidir. Kuru cilt yapısına sahip kişiler, nemlendirme oranı yüksek krem formda güneş kremi tercih etmeliyken, yağlı ciltler matlaştırıcı özelliğe sahip ince ve su bazlı yapıda güneş kremi kullanmalıdır. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarına ve çevresel faktörlere karşı korumak için sizde Heliocare güneş kremi tercih edebilirsiniz.

Heliocare Güneş Kremi

Doğal özlü içeriklerle geliştirilen Heliocare güneş kremi, cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumaya yardımcı olur. Formülündeki yeşil çay ekstresi, eğrelti otu gibi daha birçok faydalı içerik ile cilt bariyerini güçlendirir. Böylece cildi dış etkenlere karşı korur ve güneş ışınlarına karşı direnci arttır. Aynı zamanda antioksidan özelliğine sahip Helliocare güneş ürünleri, yaşlanma karşıtı bakımı da destekler.

Cildinizi güneşe karşı korurken kusursuz görünmesini isteyenlerdenseniz Heliocare renkli güneş kremi tam size göre! Doğal renk pigmentleri cildinizdeki renk eşitsizliklerini giderir, cildinizi korur ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Her cilt tip ile uyumlu renkli ve renksiz güneş kremi çeşitleri sayesinde Heliocare kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Sağlıklı Bronzlaşmanın Yolları

Güneşin kendisini göstermesiyle birlikte bronzlaştırıcı ürünlere olan ilgide artmaktadır. Ancak dikkatsiz bronzlaşmak kişinin cilde farklı sorunlara sebep olabilir. Bizde sizler için sağlıklı bronzlaşmanın yollarını araştırdık! Gelin birlikte inceleyelim.

  • Eşit bir bronzluk için yüz ve vücuda peeling uygulayın.
  • Güneşe çıkacağınız ilk 3 gün en az SPF30 koruma faktörlü güneş kremi tercih edin.
  • Güneşin en yakıcı olduğu zaman diliminde direk güneşe maruz kalmaktan kaçının.
  • Bronzlaştırıcı ürününüzü koruma faktörlü tercih edin.
  • Yoğun bronzluğu seviyorsanız cildinizi güneşe alıştırdıktan ve koruduktan sonra yoğun bronzlaştırıcı ürünleri tercih edebilirsiniz.
  • Bronzlaştırıcı uygularken cilt hassasiyetinizi göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin.

Bronzlaştırıcı deyince akla ilk gelen markalardan biri olan Hawaiian Tropic bronzlaştırıcı, içeriğindeki Hindistan cevizi, aleo vera ve tropikal çiçekler sayesinde cildinizi nemlendirir ve korur. Geliştirilmiş içeriği cildin doğal bronzlaşma süresini hızlandırır. Hawaiian Tropic bronzlaştırıcı kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Koruyucu etkili bronzlaştırıcı, güneş sonrası nemlendirici, yoğun bronzlaştırıcı ve daha birçok ürün seçeneğini inceleyebilir,  Hawaiian Tropic kullananların yorumlarına bakabilirsiniz. Sizde tüm ürün çeşitlerine Dermokozmetika fırsatlarıyla tek tuşla hemen sahip olabilirsiniz.