Süper Lig'de ilk yarı sona ererken, çeşitli gazeteler, televizyon programları ve yazarlar kendi en iyi 11'lerini belirlemeye Yerlibahis başladılar. Devre arası geldiğinde bu işe ilk başlayan ise A spor yorumcuları oldu. A Spor'da yayınlanan futbol programında, yazarlar en ideal 11'i seçerken, seçimlerinde Fenerbahçe ve Galatasaray'lı oyuncuları seçmemeleri sporseverleri şaşırtmışa benziyor.

Ağırlık Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor'dan

Spor yorumcularının seçtiği kadroda lider Sivasspor'dan, Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor'dan oyuncular olduğu, diğer kulüplerin oyuncularına ise yer Betbaba vermedikleri görüldü. Sezon içerisinde başarı ile top koşturan futbolcuları kadroya dahil etmeyen spor yorumcuları, bu durumu, Sivas, Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonsporlu futbolculara bağladılar.

Kadroda Kimler Var?

Seçilen kadroda Fenerbahçe ve Galatasaray'dan kimse yok. Ancak, kalede Başakşehirden Mert Günok, Savunmada Sivasspor'dan Caner ve Appindangoye, Başakşehir'den Caiçara, Trabzonspor'dan Novak bulunuyor. Orta alanda Sultanbet Beşiktaş'tan Atiba ve Caner Erkin'e yer verilirken, Sivasspor'dan Emre Kılınç, Trabzonspor'dan Sosa, Başakşehir'den de İrfan Can yer aldı. Forvet'te ise Trabzonspor'un flaş transferi, sezona bomba gibi giriş yapan ve ilk devreyi 12 gol ile tamamlayan Alexander Sörloth yer alıyor.

Neden Galatasaray ve Fenerbahçe'den Kimse Yok?

Sosyal medyada ise bu kadronun taraflı olduğu görüşü hakim. Beşiktaş'tan Atiba veya Caner Erkin'in kadroda olmasına anlam veremeyen sporseverler, kadroda kalede Muslera'nın, orta alanda Sivasspor'dan Mert Hakan'ın ve Forvette ise Vedat Muriç'in olmaları gerektiğini ifade ettiler.