Ağrı Valisi Önder Bozkurt, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ile birlikte il merkezindeki okulları ziyaret ederek eğitim altyapısına yönelik yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, eğitim altyapısının güçlendirilmesi kapsamında 23-26 Mart tarihleri arasında il genelinde çeşitli eğitim kurumlarına ziyaretler gerçekleştirildi.

Yatağan-Milas Karayolu'nda kaza: 3 yaralı
Yatağan-Milas Karayolu'nda kaza: 3 yaralı
İçeriği Görüntüle

Bu kapsamda, Şehit Polis Memuru Yalçın Demir Anaokulu, Kazım Karabekir İlk ve Ortaokulu, Sosyal Bilimler Lisesi ve Pansiyonu ile Şehit Er Vefa Çelik Ortaokulu ziyaret edilerek incelemelerde bulunuldu.

Ziyaretlerde, okulların fiziki durumu, ısınma sistemleri, hijyen şartları ve çatıların mevcut durumu detaylı şekilde değerlendirilerek gerekli tespitler yapıldı.

Eğitim ortamlarının daha güvenli ve konforlu hale getirilmesine yönelik çalışmaların ilgili kurumlarca titizlikle sürdürüldüğü belirtildi.

Kaynak: İHA