Ağrı'nın Patnos ilçesinde iki gün boyunca etkili olan kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkilerken çocuklar için eğlenceye dönüştü. Karın altında oyun oynayan çocuklar doyasıya vakit geçirdi.
Kış mevsiminin en sert geçtiği ilçelerden biri olan Patnos'ta iki gün boyunca aralıksız yağan kar, ilçe genelinde hayatı zorlaştırdı. Hava sıcaklıkları gündüz saatlerinde sıfırın altında seyrederken, akşam saatlerinde daha da düşerek soğuğun etkisini artırdı.
Olumsuz hava şartlarına rağmen rağmen kar yağışını fırsata çeviren çocuklar ise sokaklara akın etti. Kar topu oynayan, kardan adam yapan ve kayarak eğlenen çocuklar renkli görüntüler oluşturdu.
Kar yağışının kendilerini mutlu ettiğini belirten çocuklar, 'İki gün üst üste kar yağdı. Arkadaşlarımızla birlikte karın altında oyun oynadık. Kar topu oynadık, kaydık. Çok eğlendik, kar yağması bizi mutlu etti' ifadelerini kullandı





