Ardeşen Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Muhtarlar Toplantısı’nda, ilçedeki 23 mahallenin öncelikli ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve vatandaşlardan gelen talepler değerlendirildi.
Ardeşen Belediyesi, mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde değerlendirmek ve belediye hizmetlerini ortak akılla şekillendirmek amacıyla 4. Muhtarlar Toplantısı’nı gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Enver Atagün öncülüğünde düzenlenen toplantıya, Yeni Parti Ardeşen İlçe Başkanı Faruk Buçan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve ilçedeki 23 mahalle muhtarı katıldı.

Mahallelerin öncelikli ihtiyaçları ele alındı
Toplantıda mahallelerin öncelikli ihtiyaçları, belediye tarafından sürdürülen çalışmalar, planlanan projeler ve vatandaşlardan iletilen talepler kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Belediyenin ilgili birim müdürlükleri tarafından devam eden çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında muhtarlara bilgi verilirken, mahalle muhtarlarının görüş ve önerileri de dinlendi.

Mahallelerde yaşanan sorunların karşılıklı istişareyle ele alındığı toplantıda, çözüm odaklı çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
“Daha yaşanabilir bir Ardeşen için çalışıyoruz”
Ardeşen Belediyesi, toplantının temel amacının mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek, hizmetlerin daha etkin şekilde ulaştırılmasını sağlamak ve vatandaşların yaşam kalitesini artıracak kalıcı çözümler üretmek olduğunu belirtti.

Belediye tarafından yapılan değerlendirmede, her mahalleye eşit ve etkin hizmet ulaştırılması hedefi doğrultusunda muhtarlarla istişarelerin sürdürüleceği vurgulandı.

Ardeşen Belediyesi, daha yaşanabilir, güçlü ve güzel bir ilçe için çalışmaların ortak akıl ve iş birliği içerisinde devam edeceğini bildirdi.





