Antalya’da yaşamını kaybeden Zonguldak Barosu üyelerinden Avukat Fikret Güngör için Alaplı Adliye binasında cenaze töreni düzenlendi.

Adliyede düzenlenen cenaze törenine, Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, hakim, savcı, yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem baro başkanları, Zonguldak, Devrek, Çaycuma, Ereğli, avukatlar, ailesi ve yakınları katıldı. Törende bir dakikalık saygı duruşu ve merhum Fikret Güngör’ün Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç’ın yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Değerli Hakim, avukat ve savcılarım, adliyenin değerli çalışanları, Baro için acı bir gün. Ne yazık ki bugün üzüntü ve acı dolu bir günü yaşıyoruz. Değerli büyüğümüz Avukat Fikret Güngör renkli bir kişiydi. Aramızdan ayrıldığından dolayı üzüntü içindeyiz. Değerli üstadımız Av. Fikret Güngör abimize Allah’tan rahmet diliyor, ailenin tüm fertlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.”

Merhum Av. Fikret Güngör’ün Adliye Binasının önünde helallik alındıktan sonra kalabalık bir meslektaş ve sevenlerinin eşliğinde Merkez Camisine götürüldü. Burada cuma namazı ardından kılınan cenaze namazından sonra Alaplı Tepeköy Aile mezarlığına defnedildi.