Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, görevdeki ikinci yılın sonunda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. 55 muhtardan 49'unun katıldığı toplantıda, iki yıllık hizmet süreci değerlendirildi.

Bozdoğan Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen buluşmada, Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel mahalle muhtarlarıyla kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yaptı. Yoğun katılımın olduğu toplantıya ilçedeki 55 muhtardan 49'u katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Özel, göreve geldikleri günden bu yana kısıtlı imkanlara rağmen önemli hizmetlere imza attıklarını vurguladı. Sürecin ortak akıl ve iş birliğiyle yürütüldüğünü ifade eden Özel, muhtarların sahadaki rolüne dikkat çekti.

Aydın'da 25 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
Aydın'da 25 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
İçeriği Görüntüle

'İki yıl boyunca bir gün olsun şikayet etmeden, kısıtlı imkanlarla hizmet üretmeye devam ettik. Tüm bu çalışmaları siz kıymetli muhtarlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Sizler, mahallelerimizin sesi, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini bizlere ulaştıran en güçlü köprüsünüz' dedi.

Muhtarların yerel yönetimlerin en önemli paydaşlarından biri olduğunu belirten Özel, sahadaki geri bildirimlerin hizmet planlamasında belirleyici olduğunu ifade etti. Mahallelerin ihtiyaçlarının hızlı ve doğru şekilde tespit edilmesinde muhtarların katkısının büyük olduğunu vurgulayan Özel, 'Her mahallede bizim gözümüz, kulağımız olan muhtarlarımız sayesinde hizmeti yerinde ve zamanında üretiyoruz' diye konuştu.

Toplantıda ayrıca mahalle bazlı talepler dinlenirken, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalar hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Bozdoğan Belediyesi'nin, muhtarlarla koordinasyon içinde hizmet üretmeye devam edeceği mesajı verildi.

Kaynak: İHA