Akrobatik hareketler yapan motosiklet sürücüsüne ceza yağdı
Akrobatik hareketler yapan motosiklet sürücüsüne ceza yağdı
İçeriği Görüntüle

Nevşehir'in Göreme beldesinde büyükelçilik aracına çarpıp kaçan sürücü, JASAT ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı. Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgilere göre kaza, geçtiğimiz 20 Aralık günü saat 04.30 sıralarında Nevşehir Merkez Göreme Beldesi Müze Yolu üzerinde meydana geldi. Birleşik Krallık Büyükelçiliğine ait araca, sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen başka bir araç çarptı. Meydana gelen maddi hasarlı kazanın ardından sürücü aracıyla birlikte olay yerinden kaçtı. Kaçan sürücünün yakalanmasına yönelik Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) bölgede bulunan güvenlik ve KGYS kameralarını incelemeye aldı. Yürütülen çalışmalar neticesinde, kazaya karışan aracın Ürgüp ilçesi Kavaklı Önü Mahallesinde bulunduğu ve İ.B. isimli şahsa ait olduğu belirlendi. Ekiplerce ikametinde tespit edilen şüpheli ile yapılan görüşmede, kazayı kendisinin yaptığını, kaza sonrasında aracı E.S. isimli şahsa sattığını beyan etti.

Güvenlik kameralarına yansıyan kazayla ilgili sürücü İ.B. hakkında idari işlem uygulanırken, düzenlenen tutanak ve belgelerin ilgili kuruma gönderildiği öğrenildi.

Kaynak: İHA