Samsun'un Canik Belediyesi'nin yoğun ilgi gören 'Haydi Güle Oynaya Camiye Gel' projesinde çocuklara hediyeleri teslim edilecek.

Canik Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği projeye katılan çocuklara ve gençlere hediyeleri, düzenlenecek törenle teslim edilecek. Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen projeye katılan çocuklar ve gençler VR gözlük, bisiklet, dron helikopter ve robot köpek hediyelerinin sahibi olacak. 7'den 70'e sevincin paylaşılacağı törende ödüllü yarışmalar, interaktif sahne ve bilim gösterileri düzenlenecek.

Zonguldak'ta 2 gün boyunca denize girmek yasaklandı
Zonguldak'ta 2 gün boyunca denize girmek yasaklandı
İçeriği Görüntüle

Projenin hediye töreni, 13 Ağustos 2026 Perşembe günü saat 13.00'da Canik Atatürk Spor Salonu'nda başlayacak. Milli ve manevi duyguları güçlü nesilleri yetiştirmeyi hedefledikleri projeye olan ilginin her yıl artmaya devam ettiğine işaret eden ve projede ailelerin de yer aldığını belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 'Canik'imizde heyecana ortak oluyor, çocuklarımızı ve gençlerimizi hediyelerle buluşturuyoruz' dedi.

Camilerin çocuklarla ve gençlerle şenlendiğini söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, 'Çocuklarımızın ve gençlerimizin neşe içerisinde camilerimize koştuğu 'Haydi Güle Oynaya Camiye Gel' projemizi gerçekleştireceğimiz hediye töreniyle taçlandırıyoruz. Camilerimizin manevi atmosferinde bir araya geldiğimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi hediyeleriyle buluşturacağız. Ailelerimizle birlikte güçlü yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin hediye heyecanını paylaşacağımız törenimizde, ayrıca birbirinden özel etkinlikler ve gösteriler de düzenleyeceğiz. Kardeşlik ikliminde sevinci ve heyecanı paylaşacağımız ödül törenimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz' şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA