Yerel Yönetimler Dergisi tarafından Türkiye genelindeki belediyelerin katılımlarıyla düzenlenen yarışmada 900 eser arasından Çayeli Beldiyesi Meydan Projesi Kentsel Tasarım dalında Birincilik ödülü aldı.



Kayseri'de düzenlenen ve Gümrük ve Ticaret Bakanı  Bülent TÜFENKÇİ, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Taner YILDIZ, Kayseri Valisi  Süleyman KAMÇI ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Mustafa ÇELİK'in katılımlarıyla gerçekleşen ödül törenine Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN'in adına Meclis Üyesi Necati ŞENKAL katılarak Birincilik ödülünü aldı.



Çayeli Belediye Başkanı  Dr. Atilla ESMEN, Birincilik ödülü alan  Meydan Projesinde birlikte çalıştığı belediye personeline teşekkür ederek başarılarının devamını diledi ve teşekkür belgesi taktim etti.

 Başkan Esmen  bu ödülün Çayeli'ne hayırlı olması temennisinde bulunarak" Uzun zamandır ben ve personel arkadaşlarımız ile birlikte projemiz üzerinde çalıştık gayret sarf ettik. Geçtiğimiz ay uygulamasına başlamış olduğumuz proje ile İlçemize Kent Estetiği kazandırmayı hedefliyoruz. 1. Etap çalışmalarımız kapsamında hedeflediğimiz görüntüye ulaşmış olmalıyız ki İlçe halkımızdan bu yönde olumlu tepkiler alıyoruz. Onların isteklerini en iyi ve en kalıcı şekilde yerine getirmek için ekip arkadaşlarımız ile durmaksızın çalışıyoruz. Meydan Projemiz birincilik ödülü almasında gayret ve emeği bulunan tüm personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çayeli’miz için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.