Havaların güzel gitmesi ve doğanın canlanmasını fırsat bilen Çayeli Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencileri doğa ile buluşturdu.

Madenli Belediyesi tarafından tahsis edilen alanda öğrencilerle birlikte fidan diken Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin: “Çocuklarımıza, doğayı sevme, çevre bilinci kazandırma ve sayısız faydaları bulunan ormanlarımız hakkında bilinç oluşturma amacına yönelik Madenli Belediyesi Başkanı Necip Yazıcı’nın tahsis etmiş olduğu alanda Orman Haftası Etkinlikleri kapsamında fidan dikimi etkinliği yaptık.

Minik öğrenciler kendilerine verilen fidanları toprakla buluşturdular. Bu etkinlikte, öğrencilerimize geleceğimiz için ormanlarımıza fidan dikiminin ne kadar önemli olduğu anlatmaya çalıştık. Çocuklarımız hep toprakla buluştu, hem de yoğun ders programı arasında dinlenmiş oldular.” Dedi.

Etkinliğe Çayeli İlçe Kaymakamı Oğuz Şenlik ve eşi Ebru Şenlik, 9 Mart İlkokulu Müdürü Ramazan Safi ve öğrencileri katıldılar.

Kaymakam Oğuz Şenlik ise etkinliği gerçekleştirdikleri için 9 Mart İlkokulu müdürü Ramazan Safi’ye ve katkılarından dolayı Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı’ya teşekkür etti.