Nesine 3.Lig 3.Grup'ta ikinci yarının ilk haftasında Rize derbisinde Pazarspor’u konuk edecek olan Çayelispor’da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Cumartesi günü oynanacak kritik karşılaşma öncesi yeşil-beyazlı ekipte bir yandan antrenman programı devam ederken, diğer yandan transfer çalışmaları da yoğunlaştı.

Futbolda yaşanan bahis skandalının ardından kadrosunda önemli eksilmeler yaşayan Çayelispor’da Fehmi Eren Çakmakçı, Muhammet Ali Yılmaz, Arif Cılak ve Ugo Bright ile yollar ayrıldı. Teknik Direktör Mehmet Ali Karaca, eksik bölgeler için transfer çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Hazırlık sürecini değerlendiren Karaca, takımın uyum sürecini iyi geçirdiğini belirterek, “İyi bir hazırlık dönemi geçirdik diyebilirim. Takım olarak birbirimizi daha iyi tanıma ve anlama fırsatı bulduk. Cezalı oyuncularımızdan ikisi şu an kadroda yer alamıyor. Bir oyuncumuz üçüncü haftada, diğeri ise beşinci haftada sahalara dönecek” dedi.

Burak Yılmaz: 'Futbol kamuoyu ve tüm hakemlerimizden özür diliyorum'
Burak Yılmaz: 'Futbol kamuoyu ve tüm hakemlerimizden özür diliyorum'
İçeriği Görüntüle

Transfer sürecine de değinen Karaca, “Transferleri henüz tamamlayamadık. Çalışmalarımız devam ediyor. Orta saha ve santrfor olmak üzere en az iki futbolcuya acil ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.