Cumhuriyet Halk Partisi, Rize'de seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Parti, tüm gücüyle sahada yer alarak vatandaşlarla doğrudan temas kuruyor. Cumhuriyet Halk Partisi Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı da Necati Topaloğlu'nun seçim çalışmalarına katılarak destek verdi.

Whatsapp Image 2024 03 26 At 21.07.45 (1)

Cumhuriyet Halk Partisi Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Necati Topaloğlu'nun belediye başkanlığına adaylığını desteklemek ve seçim döneminde Cumhuriyet Halk Partisi çalışmalarını sürdürmek için Çarşı Mahallesi esnafını ziyaret ettiler. 

46 yıl sonra CHP'nin Rize'den milletvekili çıkardığını hatırlatan Tahsin Ocaklı, yerel seçimlerde de Rize'de birçok belediye kazanacaklarını ifade etti. 

Whatsapp Image 2024 03 26 At 21.07.45

Necati Topaloğlu ise belediye başkanlığı döneminde hayata geçecek olan belediye hizmetlerindeki indirimlerden bahsetti. Dolmuştan taksiye, ulaşımdan yiyecek içeceğe her türlü sosyal imkanları halka sunacağını ifade eden Necati Topaloğlu'nun projesi tam olarak şu şekilde açıklandı:

Rize Merkez TOBB İlkokulu’ndan toplum yararına örnek bir çalışma daha Rize Merkez TOBB İlkokulu’ndan toplum yararına örnek bir çalışma daha

"Belediye hizmetleri kamu hizmetidir. Kar amacı gütmez. Bu nedenle abonelik ve vergilerde düzenlemeler yapılacak. Halkın parası halkta kalacak. 
-Taksici Esnafı: Belediye tarafından alınan işgaliye ücretlerinde indirime gidilecek. Ayrıca durakların görsel açıdan daha modern hale gelmesi için belediye desteği ile duraklar yenilenecek. İş bulma konusunda zorlanan taksici esnafı için turistlerin ve vatandaşlarımızın taksici esnafına daha kolay erişebileceği MOBİL UYGULAMA desteği verilecek. Bu mobil uygulama taksici esnafına ücretsiz sunulacak. 
-Dolmuşçu Esnafı: Artan maliyetler nedeniyle ulaşıma gelen zamların önüne geçebilmek adına dolmuşçu esnafına yakıt desteği verilecek. Bunun yanında SOSYAL KART PROJESİNDE YER ALAN RİKART ile ödeme sistemi getirilecek. Sistem kurulumu ve sonrasında dolmuşçu esnafından herhangi bir ücret talep edilmeyecek. 
-Berberler ve Kuaförler: Berberler ve Kuaförlerde kullanılan suya %50 indirim yapılacak. Ekonomik yönden zorlanan esnaflarımız desteklenecek. 
-Kahvehane ve Çay Ocakları: Berberler ve Kuaförlerdeki gibi kahvehane ve çay ocaklarında da  kullanılan suya %50 indirim yapılacak."