Elazığ'ın Baskil ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem anı, bir düğün salonunda da hissedildi. Görüntülerde, o anları kayda alan vatandaşın bağırarak deprem olduğunu söylediği anlar yer aldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 20.27'de merkez üssü Elazığ'ın Baskil ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 10 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili olumsuz bir durum yaşanmadı.

Elazığ'da sağlık tesisleri değerlendirildi
Elazığ'da sağlık tesisleri değerlendirildi
İçeriği Görüntüle

Öte yandan, vatandaşların depreme düğün salonunda yakalandığı anlar kameraya yansıdı. Görüntülerde, o anları kayda alan vatandaşın, bağırarak deprem olduğunu söylediği, bazı vatandaşların masalarından kalktığı ve bazılarının ise halaya devam ettiği anlar yer aldı.

Kaynak: İHA