Sosyal, kültürel, sportif faaliyet ve aktivite imkanı ile birçok etkinliği bünyesinde barındıran Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Rize Fındıklı Gençlik Kampı,  Fındıklı’lı gençler için hazırlanan program ile ilçede ki gençleri ağırladı.

Hazırlanan program kapsamında gençler kampı gezerek içerisinde yer alan; masa tenisi, langırt, voleybol, futbol, okçuluk, ebru sanatı, zeka oyunları, matrak gibi etkinliklere katıldı. Kampa ait yürüyüş alanında trekking yaptıktan sonra macera parkurunun tadını çıkardı.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Fındıklı’lı gençlerin Fındıklı Gennçlik kampını tanıyıp imkanlarından yararlanması için etkinlik programı hazırladıklarını belirterek, “Türkiye’nin dört bir yanından ilimize gelen gençlerimiz hem ilimizi tanıma fırsatı yakalıyor hem de doğa ile iç içe olma imkanı buluyordu.

Başkan Adayı Kutluata “Fındıklı’ya ilk kapalı yüzme havuzunu kazandıracağız” Başkan Adayı Kutluata “Fındıklı’ya ilk kapalı yüzme havuzunu kazandıracağız”

Şimdi ki amacımız ise, Fındıklı ilçemizdeki gençlerinin de kampı tanıyıp tüm bu imkanlardan en iyi şekilde yararlanmasını sağlamaktır.  Türkiye’nin 81 İlden gelen gençlerimiz farklı kültürler ile tanıştılar, yeni bir kardeşlik bağı kurdular ve yeni tecrübeler edindiler. Fındıklı Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fındıklı Gençlik Merkezi işbirliği ile Fındıklı Gençlerinin de bu kamptan faydalanması için günübirlik kamp programları düzenlemeye başlandı.

Fındıklı’lı gençlerimiz için hayata geçirilen günü birlik program ile gençlerimizin mutluluğu bizleri de mutlu etmektedir. Bu organizasyonda emeği geçen Fındıklı Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fındıklı Gençlik Merkezine teşekkür ederiz “ dedi.