Hatay'da faaliyet gösteren Payaseğitimspor Kulübü altyapısından yetişen Beren Singin ve Ecrin Köse, gösterdikleri üstün performansın karşılığını alarak Oturarak Kadın Voleybol A Milli Takımı kadrosuna seçildi.

'Bütün gazeteciler gelsin' diyerek intihara kalkışan şahsı 'Karpuz keselim gel' diyerek çatıdan indirdiler
'Bütün gazeteciler gelsin' diyerek intihara kalkışan şahsı 'Karpuz keselim gel' diyerek çatıdan indirdiler
İçeriği Görüntüle

Elde ettikleri başarıyla Payas ilçesinde takdir toplayan genç sporcular; azimleri, disiplinleri ve örnek mücadeleleriyle örnek oldular. Milli sporcular için düzenlenen törende Payas Kaymakamı Kürşad Karaca ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan sporculara çiçek takdim ederek başarı dileklerinde bulundu. Payaseğitimspor Kulüp Başkanı Hamza Salih Ak, Payas İlçe Spor Müdürü Derman Gözükara, kulüp yöneticileri Ali Eker, Murat Dudu, Umut Çelebi ve antrenör Sedat Sağlam da sporcuları tebrik ederek, bu başarının Payas'ta spora verilen emeğin en güzel göstergesi olduğunu ifade etti.

Bolu'da gerçekleştirilecek milli takım kampının ardından Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda katılacak Beren Singin ve Ecrin Köse'ye ay yıldızlı formayla sahaya çıkacaklar.

Kaynak: İHA