Saltuk Haberleri

saltuk haberleri ve güncel saltuk gelişmeleri, saltuk ile ilgili tüm video, saltuk fotoğrafları ve saltuk haberleri Gazete Rize / Rize Haber / Rizespor Haberleri / Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, yaş çay sezonunun başlamasına kısa bir süre kala çay üreticilerinin endişelerini dile getirdi.

CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Unutmayın: polisler yalnızca öldüğünde değil yaşarken de değerlidir!"

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, yerel seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Güneysu

Güneysu'da CHP Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen Hüseyin Yanık'ın seçim afişleri sürekli olarak yırtılmasına CHP tepki gösterdi.

CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Başkan Saltuk Deniz’den Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı yayımladı.

SİYASET

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, İslam kültürünün hakim olduğu coğrafyalarda Müslümanların kurulan sofralarda bolluk ve bereketi paylaştığını belirterek, “Vatandaşımızı...

EKONOMİ

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz Rize Ziraat Odası tarafından açıklanan yaş çay maliyetinin ardından taban fiyat beklentisini açıkladı.