İyi Parti Rize Milletvekili Adayları Emekli Yarbay ve Av Hızır Keskin, Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu ve Av. Ayşegül Akyıldız seçim çalışmaları ı Ardeşen ilçesinde devam etti. Ardeşen ilçesinde esnaf ziyaretleri yapan İYİ Parti Milletvekili Adayları sahilde parklarda oturan vatandaşlarla da sohbet etti.

İyi Parti Rize Milletvekili Adayları Emekli Yarbay ve Av Hızır Keskin, seçim gezileri ardından gazetecilere yaptığı açıklamada "Genç seçmen umudun İYİ Parti olduğunu gördü. İşsizlikten bunalan gençlerin, atanamayan öğretmenlerin umudu İYİ Parti olmuştur. Rize’nin her yerinde varız. Gördüğümüz odur ki; Alternatif adres İYİ Parti olmuştur. Millet çıkış yolu olarak İYİ Parti'yi görüyor. Sessiz çoğunluğun adresi İYİ Partidir. 24 Haziran'ın kazananı İYİ Parti olacak" dedi.

Konuşmalarında Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Keskin, Seçimi Meral Akşener'in kazanacağını iddia etti. Örs "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener gittiği her yerde büyük ilgi görüyor, Türkiye'nin her yerinde olan bir partiyiz. Akşener sessiz çoğunluğun umudu olmuştur. Bir günde 130 Bin imza ile aday olan Akşener'i Cumhurbaşkanı yapacağız" diye seslendi.

İyi Parti Rize milletvekili Adayı Sav Ayşegül Özyanık ise, “Söz verip yerine getirmeyenlere, vaatlerini tutmayanlara, milletin telefonlarına dahi bakmayanlara bir ders verecek, bu görünüyor. Biz her yere gidiyoruz, her gönülle girmeye çalışıyoruz. Söz verip yerine getirmeyenlere, vaatlerini tutmayanlara, milletin telefonlarına dahi bakmayanlara bir ders verecek, bu görünüyor. Biz her yere gidiyoruz, her gönüle girmeye çalışıyoruz. Vatandaşımızla hasbihal ediyoruz. Esnaf dertli, tüccar dertli, çiftçi dertli, tarım yapan dertli, artık yeter. 16 senedir biz ciddi bir avans verdik, 16 senedir ciddi bir güç verdik. Ama bu arkadaşlar bu işi beceremedi, şimdi bir alternatif doğdu, İYİ Parti’yi destekleyeceğiz diyorlar.

Ben Rize’de çok farklı bir sonuç çıkacağını düşünüyorum. İnsanlarda bir sessizlik var, bu sessizlik yarın sandığa farklı yansıyacak. Bu seçimlerin sonucunda Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı olduğunu artık Türkiye’nin tıkandığını, toplumsal barışı kaybettiğini anlatmaya çalışıyoruz ve bunu da ne yazık ki müşaade ediyoruz, konuştuğumuz esnaf sıkıntı içerisinde. Bu seçimlerin sonucunda Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı olduğunu artık Türkiye’nin tıkandığını, toplumsal barışı kaybettiğini anlatmaya çalışıyoruz ve bunu da ne yazık ki müşaade ediyoruz, konuştuğumuz esnaf sıkıntı içerisinde. Tüm bunların değişmesi için İYİ Parti olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, her tarafa ulaşmaya çalışıyoruz. İYİ Parti alternatif partidir.”