Kalkandere Açık Ceza İnfaz Kurumu tarafından düzenlenen futbol turnuvasında hükümlüler kupa için mücadele etti. 1’incisi düzenlenen hükümlüler arası futbol turnuvasına 12 takımla 96 hükümlü katıldı. Kalkandere İlçe Stadında gerçekleşen karşılaşmalarda finale ‘Fırtına 53’ ve ‘Barışgücü Spor’ kaldı. İnfaz ve Koruma Baş memuru Remzi Kol’un hakemliğini yaptığı maçın başlama vuruşunu Kalkandere Cumhuriyet Savcısı Burak Kılıç ve Kalkandere Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Çayır yaptı. Normal süresi 5-5 biten maç sonucunu penaltı atışları belirledi ve turnuvanın şampiyonu Fırtına 53 takımı oldu.

Düzenlenen kupa töreninde Fırtına 53 takımına birincilik kupasını Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Barışgücü Spor’a ikincilik kupasını Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz ve Atmacalar Spor’un üçüncülük kupasını Kalkandere Savcısı Meriç Kapusuz Pınarbaş verdi.

Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, dostluk içerisinde gerçekleştirilen bu ilk organizasyonda, bir araya gelerek güzel bir faaliyete imza atan tüm hükümlülere ve emeği geçen personele teşekkürlerini ileterek,bu tür organizasyonların devamının geleceğini belirtti.