Ankara'da düzenlenen Para Atıcılık Havalı Silahlar Federasyon Kupası'nda Manisalı özel sporcu Samet Akça, R4 ve R5 kategorilerinde Türkiye ikincisi oldu.

Para atıcılık branşında Manisa'yı temsil eden Samet Akça, şampiyonda gösterdiği başarılı performansla her iki kategoride de Türkiye ikinciliği elde etti.

Gördes Huzurevi'nde hem sağlık taraması hem moral etkinliği
Gördes Huzurevi'nde hem sağlık taraması hem moral etkinliği
İçeriği Görüntüle

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, elde edilen başarıdan dolayı Samet Akça ile antrenörünü tebrik etti. Öztürk, özel sporcuların sporda gösterdiği azim ve kararlılığın takdire şayan olduğunu belirterek, Samet Akça'nın elde ettiği derecenin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Öztürk, sporcunun başarılarında emeği bulunan antrenörüne teşekkür ederek, Samet Akça'ya önümüzdeki organizasyonlarda başarılar diledi.

Kaynak: İHA