Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Sporcularından Betül Nur Kahraman Balkan Şampiyonu oldu. 2014-2015 Sezonunda göstermiş olduğu başarılı performansıyla Milli Takıma seçilen Betül, 02-04.06.2015 Tarihlerinde Kosova’nın Priştine Kentinde Yapılan 23. Balkan Şampiyonasında Yıldız Bayan Milli Takımımız ile Balkan Şampiyonu olma başarısını gösterdi.
Kosova’nın Başkenti Priştine Kentinde düzenlenen turnuvaya Fatma Aykutluğ, Dilan Tek ve Betül Kahraman’dan kurulu Millilerimiz Arnavutluk, Kosova ve Karadağ’ı aynı skorla 3-0 mağlup etti. Final maçında Bulgaristan’ı 3-1 yenen Yıldız Bayan Milli takımımız Balkan Şampiyonu oldu. Bulgaristan ikinci, Arnavutluk ise 3.oldu.
Başarılı sporcunun antrenörleri Halil Adak ve Kemal Balım; Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü ve Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bünyesinde yürüttüğümüz çalışmalarımıza hızla devam ederek daha büyük başarılar ve Milli takıma daha fazla sporcu kazandırmanın planlarını yapıyoruz. Bu yolda bize destek olan Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar’a Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Şube Sorumlusu Mücahid Soyak’a ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Murat Eskici’ye teşekkür ettiler.