Belediyenin uygun fiyata et sattığı TEK Market'in 2.'si Çerkezköy'de açıldı
Belediyenin uygun fiyata et sattığı TEK Market'in 2.'si Çerkezköy'de açıldı
İçeriği Görüntüle

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde Hacı Rafet Gümüş Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yıllardır görev yapan Felsefe Öğretmeni Yusuf Dal, emekliliğe ayrıldı. Okul bahçesinde düzenlenen törende duygu dolu anlar yaşandı.

Öğrencilerinin alkışları eşliğinde tören alanına gelen Yusuf öğretmen, vedası sırasında gözyaşlarını tutamadı. Meslek hayatı boyunca binlerce öğrencinin hayatına dokunan, yalnızca ders anlatmakla kalmayıp iz bırakan ve yol gösteren Yusuf Dal için anlamlı bir program gerçekleştirildi.

Törende okul müdürü Hulusi Tatar tarafından kendisine plaket takdim edildi. Müdür Tatar, yaptığı konuşmada, Yusuf öğretmene eğitim camiasına sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkür ederek; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir emeklilik hayatı diledi.

Uzun yıllar boyunca sayısız hatıra biriktiren, yetiştirdiği öğrencilerle gönüllerde yer edinen Yusuf Dal'ın vedası hem meslektaşlarını hem de öğrencilerini duygulandırdı.

Kaynak: İHA