İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yapılan operasyonlarda yakalanan 3 kişi tutuklandı.
Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı yönünde bilgiler edinilen S.K. ve bu şahıs ile birlikte hareket ettiği değerlendirilen F.G. isimli şahıslar, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yakalandı. S.K. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada; 1 adet hassas terazi 2 adet av tüfeği ile uyuşturucu madde paketlemesinde kullanıldığı değerlendirilen rulo halinde alüminyum folyo ve uyuşturucu madde alışverişi ile ilgili olduğu değerlendirilen 2 adet hesap çetelesi ele geçirildi.
Battalgazi Mahallesinde yakalanan O.T. isimli şahsın elinde bulunan sigara paketinin içerisinde 8 adet alüminyum folyoya sarılı vaziyette, daralı ağırlığı 1,10 gram gelen sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçirildi.
Haklarında “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan işlem yapılan S.K, F.G. ve O.T. isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.