14Mayis ve 28 Mayıs seçimlerinde  Rize’de Özgür Sesler Platformu olarak örgütlenen gençler, gönüllü olarak sandıklarda görev almışlardı. Özgür sesler platformu üyeleri CHP Rize İl başkanlığına seçilen Saltuk Deniz’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Özgür Sesler Platformundan Kahraman Özkul, Elif Ayyıldız Semiz, Melek Bayzan Keseli, Enes Karaibrahimoğlu, Gökhan Apaydın, hazır bulundu. Ziyarette konuşan CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, “Son seçimlerde de sandıklarda görev alarak bir sorumluluk örneği gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İleride daha verimli çalışacağınızı düşünüyorum” dedi.

Özgür Sesler Platformu adına konuşa Kahraman Özkul ise, “2023 seçimlerinde gönüllü olarak sandık müşahitliği yapan arkadaşların yer aldığı Özgür Sesler Platformu şimdi yerel siyasette de yer edinmeye çalışmaktadır. Önceki dönem CHP İl Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüterek ve 46 yıl sonra Rize'den milletvekili çıkmasında büyük bir paya sahip olan Saltuk Deniz'i tekrar il başkanı seçilmesinden dolayı tebrik ederiz. Bugün kendisini tebrik etmek için Gökhan Apaydın, Av. Elif Ayyıldòz Semiz, Melek Beyzan ve Enes Karaibrahimoğlu arkadaşımızla buraya geldik. Bu dönemde birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyor ve partinin tüm çalışmalarına destek olacağımızı taahhüt ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında bölgemizde cumhuriyet ve Atatürk değerlerinin ön planda olacağına inanıyoruz. Önümüzdeki yerel seçimler değişimin gerçek anlamda hissedildiği somut bir seçim olacaktır. Bu konuda Saltuk Deniz ve ekibine güveniyor, kendilerini destekliyoruz. Kendilerini tekrar tebrik ederiz” dedi.