Misli.com 2. lig kırmızı grupta sahasında yeni Teknik Direktör Cafer aydınla çıktığı ilk rresmi maçtaSivas BLD Spor ile karşılaşan Şahinler 4-2 galip geldi.

Haftanın ikinci maçında sahasında Sivas BLD Spor’u konuk eden Kaçkar’ın Şahinleri yine üst düzey bir mücadele ile farklı galip geldi. 
Pazarspor Cumartesi 2-0’lık Van galibiyetinin ardından sahasında Sivas BLD Spor ile karşılaştı. İlk yarıda güzel bir oyun sergileyen Şahinler Onur, Mete ve Kadirin golleri ile devreye 3-0 önde girdi. İkinci yarının 20 dakikalık bölümünde oyunu geride kabullenince Sivas BLD spor etkili oldu. Sivas ekibi penaltıdan Ali’nin attığı gol ile skoru 3-1 yapsa’da 87. dakikada Eren’in golü ile fark yine ü.e çıktı. 90+2. dakikada Sivas BLD yine Penaltıdan attığı gol ile skoru 4-2 taşısa’da iki maçta alınan 6 puan ile Şahinler ligde bende varım dedi.

HAKEMLER: Ömer Tolga Güldibi, Birtan Yavuz, Cankut Gönenç

PAZARSPOR: Mustafa Güngör, Mete Karahan (dk.68 Savaş Çakır), Hüseyin Eray Karataş (dk.61 Ömercan Öndaş), Şahinali Terzi (dk.68 Eren Karadağ), Can Muhammet Vural, Onur Civelek (dk.78 Muhammet Çelik), Emre Akgün, Ali Osman Karnapoğlu, Aykut Civelek, Taha Gür, Kadir Kaan Yurdakul

TEKNİK SORUMLU: Cafer Aydın

SİVAS BELEDİYE SPOR: Necati Yılmaz, Şeyhmus Abdulkadir Aksu, Uğur Bulut, Muhsin Polat, Ali Say, Emre Şahin, Muhammet Mustafa Gundak (dk.64 Mustafa Aydın), Abdullah Halman (dk.16 Uğur Mustafa Türk)(dk.69 Burak Aydın), Mehmet Fatih Ayık (dk.46, Hüseyin Tokmak), Cumhur Yılmaztürk (dk.46 Şevki Çınar), Fatih Çolak

TEKNİK SORUMLU: Şenol Kürkçüoğlu

GOLLER: Dk.15 Onur Civelek, dk.23 Mete Karahan, dk.33 Kadir Kaan Yurdakul, dk.87 Eren Karadağ (Pazarspor), dk.57 ve 90 Ali Say (2 penaltı) (Sivas Belediye Spor)

SARI KARTLAR: Dk.18 Onur Civelek, dk.74 (Pazarspor), dk.18 Ali Say, dk.89 Şeyhmus Aksu (Sivas Belediye Spor)

Pazarspor bu galibiyetle puanını 6 ya çıkartırken ligde maç fazlası ile 14. sıraya yükseldi. Kaçkarın şahinleri ligin 6. haftasında deplasmanda 21 Ekim Perşembe günü Sakaryaspor'a konuk olacak.