Aldığı galibiyetlerle ligin dibinden gelip yukarı zorlayan Kaçkar’ın Mavi Şahinleri, çıta yükselterek gözünü Play_OFF'a dikti.  

Ligin bitimine dört hafta kala 12 puan almayı hedefleyen Pazarspor hedefi tutturursa  PlayOFF' kalma olasığı yüksek..

Kemer yenilgisinin ardından toparlanan Pazarspor bu gün Pazar Şehir Stadında üç gol atıp üç puan alan taraf oldu. Maçın ilk bölümüne kontrollü başlayan Pazarspor ilk dakikalarda oyunu biraz geride kabullendi. Bu dakikalarda pozisyon bulan Alibeyköyün 11. dakikada Şahin Ali, 39. dakikada Fatih ile iki topu direkten döndü.

20. dakikadan sonra Ergün hocanın saha kenarından öğrencilerine verdiği direktiflerle oyuna denge getiren Pazarspor'da 23. ve 25. dakikada Mehmet’in iki plasesini kaleci Gökhan çıkardı.

27. dakikada Oktay’ın orta sahadan araya attığı topla kat eden Ozan kalecinin yanından topu ağlara yollayarak Şahinleri 1-0 öne geçirdi.

33. ve 41. dakikalarda Alibeyköy ataklarında kaleci Ceyhun rakibe geçit vermedi.

42. dakikada Sağ kant dan gelişen aPazarspor atağında ceza alanı içinde Ozan kafa ile Emre’nin önüne indirdi gelişine sert vuran Emre farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bu sonuçla  2-0 sona erdi.

İkinci yarının ilk 10 dakikasında Alibeyköy yine etkili olan taraftı.

Bu bölümde ve kalan bölümde rakip ataklarında kalesinde devleşen kaptan Ceyhun önemli kurtarışlar yaptı.

Pazarspor'un  58 de Emre, 63 de Ozan ile bulduğu pozisyonlarda rakip kaleci Gökhan geçit vermedi.

69. dakikada orta sahadan gelişen Pazarspor atağında Ozan ve Aykut paslaşarak ceza alanına girdiler son pası Aykut’dan alan Emre Gemici yine gelişine sert vurarak farkı üçe çıkardı.

70. dakikada Oğuzhan rakibe müdahalesi neticesinde Kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

84. dakikaya kadar her iki takım da geliştirdiği atakta kalecileri geçemedi.

84. dakikada sol kanat dan gelişen Alibeyköy atağında Suat farkı ikiye indirse de beş dakikalık uzatmanın ardından Şahinler üç puanı alan taraf olarak yoluna devam etti.