Pazarspor TFF 3.Lig 3. Grupta 2. Yarının açılış maçında Pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı Karacabey BLD Spor karşılaşması öncesi ara transferde Fethiyespor’dan Sergen Ekinci ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Profesyonel futbol hayatına Adana Demirspor’da başlayan 1994 doğumlu Sergen, Kahramanmaraşspor, Sökespor, Ardahanspor, Osmaniyespor ve Fethiyespor takımlarında görev yaptı. 3. ligde 64 müsabakada forma giyen Sergen Ekinci 2 gol attı.

İmza töreninde konuşan tecrübeli futbolcu: “Şu an takımımız iyi bir konumda kalan 17 müsabakada bende elimden gelen katkıyı yaparak daha da iyi konumlara gelmek için hep birlikte mücadele vereceğiz,” dedi.

Futbol Şubesi As Başkan’ı Murat Karahan: “Devre arası çalışmalarının sonuna geldik. Bu hafta Pazar günü sahamızda oynayacağımız Karacabey karşılaşması ile ikinci yarıya başlayacağız. İyi takımımız var ve sporcularımızda teknik ekibimiz ile beraber çok iyi mücadele veriyorlar. Mevcut yapıyı ve düzeni bozmadan eksik gördüğümüz bir iki noktaya transfer yapıyoruz. Bu doğrultuda da takıma katkı yapacağına inandığımız Sergen’i kadromuza kattık. Tüm camiamıza hayırlı olsun” dedi”.