Lige kötü başlayan ve covid-19 vakaları nedeni ile ara verdiği maçların ardından Teknik Direktörlüğe Cafer Aydın’ın gelmesinin ardından lige yeniden başlayan ve 11. hafta oynanması gereken ve covid-19 vakaları nedeni ile ertelenen Pendikspor maçı eksik olan Pazarspor tarihinde ilk defa 2. ligde Play-OFF potasına girerek yeni bir başarı daha elde etti.

Ligin ilk yarısının son maçında sahasında 1922 Konyaspor’u konuk eden Pazarspor maça hızlı başladı. İlk dakikalarda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Kaçkar’ın Şahinleri 8. dakikada Eren'in getirip kaleyi yokladığı topu iyi takip eden Kadir ceza alını dışından sert bir vuruş ile takımı 1-0 öne geçirdi.

İlk yarının kalan bölümlerinde sürekli kaleyi yoklayan Şahinler devreye 1-0 önde girdi.

İkinci yarı dada baskıya ve önde oyununa devam eden Pazarspor 57. dakikada Emre ile farkı ikiye çıkardı.

Maçın kalan kısmında Eray, Eren ve Onur ile müsait pozisyonlarda topu ağlarla buluşturamayınca karşılaşma 2-0 sona erdi.

Pazarspor 10 Aralık Pazar günü ligin 11. Haftasında oynanması gereken "erteleme müsabakasın da" yine sahasında Pendikspor ile karşılaşarak ligin devre arasına girecek.

HAKEMLER: Sezer Yalçın, Emrah Akkaya, Sefa Özcan

PAZARSPOR: Mustafa Güngör, Ali Osman Karnapoğlu, Hüseyin Eray Karataş (dk.74 İbrahim Topaloğlu), Şahinali Terzi, Savaş Çakır (dk.66 Muhammet Çavuşoğlu), Onur Civelek, Emre Akgün, Aykut Civelek, Kadir Kaan Yurdakul, Taha Gür, Eren Karadağ (dk.85 Alper Akçan)

TEKNİK SORUMLU: Cafer Aydın

KARATAY TERMAL 1922 KONYASPOR: Kadem Burak Yaşar, Fatih Mankır (dk.60 Aybars Tüfekci), Ahmet Önay, Adem Eren Kabak, Maksut Taşkıran (dk.46 Mert Dikici), Fuat Duran, Cihat Aktaş, Görkem Şimşek (dk.74 Mert Uyanıker), Ege Özkayımoğlu (dk.74 Mehmet Ali Can), Can Demir Aktav, Ekrem Kayılıbal

TEKNİK SORUMLU: Selçuk Buğdaycı

GOLLER: Dk.8 Kadir Kaan Yurdakul, dk.57 Emre Akgün

SARI KARTLAR: Dk.27 Şahinali Terzi, dk.50 Emre Akgün (Pazarspor), dk.26 Can Demir Aktav, dk.53 Ekrem Kayılıbal, dk.55 Ahmet Önay, dk.90 Mert Uyanıker (Karatay Termal 1922 Konyaspor)