Haber:Fikret KARABULUT - Rize Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, İzmir'de düzenlenecek olan "Deneyap Teknoloji Atölyeleri Türkiye Finalleri"ne katılacak olan Rize Gençlik ve Spor Hizmetlerine bağlı Deneyap Teknoloji Atölyesi takımlarını  ağırladı.

Tüfekçi, ziyarette yaptığı konuşmada, Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nin gençlerin teknoloji alanındaki becerilerini geliştirmesine ve geleceğin teknoloji yıldızlarını yetiştirmesine önemli katkılar sağladığını söyledi.

Takımlara başarılar dileyen Tüfekçi, "Deneyap Teknoloji Atölyeleri, Rize'de de büyük ilgi görüyor. Bu atölyelerde eğitim gören gençlerimiz, teknoloji alanındaki becerilerini geliştirerek geleceğe hazırlanıyor. İzmir'de düzenlenecek olan Türkiye finallerinde Rize'yi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Ziyarette, Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nde eğitim gören öğrenciler, Tüfekçi'ye yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
İzmir'de 27 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan "Deneyap Teknoloji Atölyeleri Türkiye Finalleri"nde, Rize'den 5 takım mücadele edecek.