İçişleri Bakan Yardımcı Sabri Erdil ve Rize Valisi Kemal Çeber, Çayeli Uygulama Noktası ve Çiftekavak mevkiinde bulunan uygulama noktalarını ziyaret ederek çalışan personelin Kurban Bayramını kutladılar.

Ayrıca gerçekleştirilen ziyaretlerde Bakan Yardımcısı Sabri Erdil ve Vali Kemal Çeber, güzergahlarda seyahat eden vatandaşların bayramlarını kutlayarak, trafik kurallarına uymlarını istedile ve çocuklara kırmızı düdük verdiler. Bunun yanı sıra Covid-19 Pandemi sürecinin devam ettiği bu yüzden ne kadar bir birimizi özlesekte, üç önemli kural olan maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının çok önemli ifade edildi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil Alipaşa uygulama noktasında basına yaptığı açıklamada, "Bayram heyecanımız olumsuz etkilemesin diye titiz davranmak zorundayız. Bu da bizlere bir takım yükümlükler veriyor. Bu bayramda hem pandemi hemde trafik kurallarına uyarsak bayramı mutlu bir şekilde tamamlayacağız." Dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve İl Jandarma Komutan Vekili Albay Ümit Semerci de hazır bulundu.