Tek listeyle seçime girilen genel kurulda yapılan oylama sonucunda Abdulbaki FİL oy çokluğuyla yeniden Tümsiad Rize Şube Başkalığına seçildi.

 
TÜMSİAD Rize Şubesi Başkanı Abdulbaki FİL yaptığı açılış konuşmasında; TÜMSİAD’ın ülkede ve dünya genelinde önemli ve güçlü bir aile olduğu vurgusunu yaptı. Türkiye’de 57 şubesi olan TÜMSİAD ailesinin dünyada 55 ülkede ki temsilciliğinin de kadrolarının dinamik ve ülke değerlerine yadsınamaz ekonomik katkıda bulunan üyelerden oluştuğunu dile getirdi.
 
20,000’e yakın durmadan çalışan ve ülke kalkınmasını kendisine vazife belirlemiş iş adamlarından oluşan TÜMSİAD’ın Rize Şubesi yeni yönetim kurulu üyelerinin TÜMSİAD Rize Şubesine heyecan ve başarı katacağını dile getiren  FİL; “Bu zamana kadar bizlerle çalışan ve hizmet kalitemize değer katan tüm yönetim kurulu üyesi kardeşlerime de teşekkür ediyorum” dedi.
 
TÜMSİAD ailesi olarak ülkemizde ve  ilimizde  yapılan güzel çalışmaları destekleyeceğiz ve aksayan yönleri gerekli mercilerle irtibata geçerek çözüm odaklı çalışmalar(yapıyoruz) yapacağız ve devam eden  sözü verilmiş yarım kalmış  iş ve yatırımların takipçisi olacağız, bunlar  (Havalimanı,Ovit tüneli,Lojistik merkezi,HızlıTren,Tramvay ,Güney Çevreyolu,Teleferik,Salarha Tüneli, Salarha Erzurum Tünel ve  Duble yolu Rize Sahil külliyesi sosyal yaşam alanı projesi ,sağlık yatırımları,)bu gibi  Rizemizin  önemli vizyon projeleri ilimize sosyokültürel açıdan  değer katacak  projelerdir bu çalışmalarla ilimiz Rize muhasır medeniyetler seviyesini yakalamış bir zenginliğe ulaşacaktır dedi.
 
Abdulbaki FİL başkanlığında yönetime seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri ise;
 
Muhammet Vedat Kabil, Hızır Yılmaz Türüt, Salih Serdar, İsmail Mollamahmutoğlu, Osman Köseoğlu, Alibey Çelik, Aziz Karali, Coşkun Yeğen, Emin Diler, Abdulaziz Avcı, Mustafa Hanedar, Seyfettin Uzun, Fahrettin Öztürk, Habib Koçal, Hakan Uzun, Selçuk Beşikçi, Sinan Eyüpoğlu, Celal Peçe, Mehmet Vahit Alemdaroğlu, Şakir Hüseyin Koyuncu, Hasan Fehmi Özen, Hüseyin Kanbur, Abdulhekim Korkmaz, Hızır Balcılar dan oluştu.
 
Denetleme Kurulu Asil Üyeleri;
Şafak Baloğlu, Murat Saadettin Türüt, Ercan Aktepe.
 
Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri;
Ahmet Karali, Süleyman Öksüz, Temel Kanbur.
 
Genel Merkez Genel Kurul Delegeleri;
Abdulbaki Fil, Ahmet Uzun, Yusuf Akgün.
 
Genel Merkez Genel Kurul Yedek Delegeleri;
Yakup Karanfil, Yılmaz Çoruh.