Rize'nin Tunca Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz  Afrin Zeytin Dalı harekatında mücadele veren kahraman askerlerimize destek olmak amacı ile Tuncalılar birlikte Hatay'a yola çıktı.


Tunca Belediyesi öncülüğünde düzenlenen programa vatandaşlar yaptıkları yiyeceklerle destek verdi. Askerlerimize verilmek üzere hazırlanan yiyecekler ile birlikte 45 Tuncalı Ardeşen Otogardan dualarla Hatay’a uğurlandı.

Yarın sınırda bulunan  Kahraman Askerlerle birlikte olduktan sonra akşam saatinde Ardeşen’e hareket edilecek. 
     Hareket öncesi açıklamalrda bulunan Tunca Belde Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz  “amacımız Kahramanlarımızın yanında olduğumuzu hissettirmek, onlarla aynı nefesi teneffüs etmek amacıyla yola çıkıyoruz. Bizlerde karınca kararınca Mehmetçiklerimize yöremizin çayını, ev hanımlarımızın evde yapmış oldukları Laz Böreği, sarması gibi yiyecekleri onlara ikram etmektir. Biliyoruz ki Kahramanlarımızın hiçbir ihtiyaçları yok. Devletimiz en iyi şekilde Kahraman askerlerimize bakıyor. Biz sadece dosta düşmana her zaman ordumuzun, askerimizin, polisimizin kısacası güvenlik güçlerimizin arkasında olduğumuzu hissettirmektir. İnşallah Perşembe günü Mehmetçiğimizle birlikte oluruz. Onlara her zaman dualarımızla birlikteyiz, inşallah yarın yüz yüze beraber oluruz” dedi.

Hatay'a gitmek için yola çıkan ekibi Akparti  ilçe Başkanı Avni Kahya ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Zekeriya Bozkan ve vatandaşlar uğurladı.