Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinde okuyan Afganistan, Azerbaycan, Afrika Karması, Suriye, Türkmenistan, Asya Karması ve Filistin gibi takımların katıldığı turnuva maçları Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi sahil futbol sahasında oynandı. Turnuvanın başlama vuruşunu Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin gerçekleştirdi.

RTE Üniveristesi'nden Faydalı Model Başarısı RTE Üniveristesi'nden Faydalı Model Başarısı

Oynanan maçların sonucunda turnuvanın final müsabakasında Azerbaycan takımı Afganistan’ı yenerek şampiyon oldu.

Final müsabakasına Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Rektör Yardımcısı Nebi Gümüş, Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakçı, Üniversite Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hüseyin Kanbur ve turnuvada bulunan öğrenciler katıldı.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk açıklamasında “Üniversitemizde okuyan gençlerimizin spordan yaralanabilmesi, öğrencilerin kendi aralarında kaynaşması, sosyal ve kültürel anlamda gelişmelerine katkı sağlamak amacıyla yola çıktığımız bu organizasyonda güzel bir turnuva gerçekleştirdik. Gençlerin olduğu her yerde her zaman varız ve elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum “ dedi.

Turnuva madalya töreni ile son buldu.