Toplantı hakkında Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Ali Fuat Çakmakçı açıklamalarda bulundu. Çakmakçı, platforma Karadeniz Bölgesi ve Karadeniz’e kıyısı olan 25 ilin yer aldığını platformun Zonguldak, Kırklareli, İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Düzce, Tokat, Çorlu, Çorum, Sakarya, Trabzon, Samsun, Gümüşhane, Yalova, Ordu, Giresun, Kocaeli, Amasya, Rize, Artvin, Karabük, Bartın, Kastamonu, Bolu ve Sinop odalarından oluştuğunu söyledi.

Toplantının birinci gününde Rize Ticaret Borsası Salonunda” 2021 Yılı Gelirlerinin Beyanında Özellik Arz Eden Durumlar” konulu İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Halim Bursalı’nın konuşmacı olarak katıldığı ve meslek mensupları, Ticaret Borsası üyelerinin katıldığı seminer yapıldı. Seminerin ardından tüm oda başkan ve yöneticileri Ayder Yaylası’na gitti.

Konuk oda olarak Van ve Kars Oda Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ve “Mesleki Konular ve Odaların Gelirleri” gündemli 53.’sünü düzenledikleri toplantının Ayder Yaylası’nda özellikle düzenlediklerini ifade eden Başkan Ali Fuat Çakmakçı; “Bu sayede hem katılımcılara güzel anılar kazandırmak hem de ilimizin tanıtımına katkı sağlamış olmaktı. Elbette mevsim olarak beklemesek de bu kadar yoğun kar yağışına tesadüf etmemiz, bazı katılımcı odaların son dakika gelememelerine sebep olduysa da 80 kişinin katıldığı bu organizasyonu başarı ile tamamladık. Tüm katılımcı odalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.