Uşak Belediyesi’nin Çocuk Kent’te düzenleyeceği program kapsamında birbirinden renkli etkinlikler ve sahne gösterileri çocuklar ve aileleriyle buluşacak.

Bu önemli günün coşkuyla kutlanmasını hedefleyen Uşak Belediyesi, düzenleyeceği ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’ ile her yaştan vatandaşın yüzünü gülümsetecek. 23 Nisan Salı günü 15.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılacak programda ayrıca Uşak Belediyesi Kent Orkestrası sahne alacak ve Nihat Dülgeroğlu İlkokulu 2. sınıf öğrencileri gösteri yapacak.

Çocukların neşesi etkinlikleri taçlandıracak

Yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu Yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu

Saat 15.00 itibarıyla bando ile açılışının yapılacağı etkinlik kapsamında; palyaço ve maskotlar, kukla gösterisi, ateş adam gösterisi, çocuk oyunları ve halk oyunları gösterisi katılımcılara güzel anlar sunacak. Çocuklar alan içerisinde halat çekme yarışması, çuval yarışması, subsoccer oyunu, kum atma oyunu gibi birbirinden heyecanlı birçok aktivite seçeneğine sahip olacak. Bunların yanı sıra çocuklar Resim Atölyesi, Minik Bahçıvanlar Atölyesi, Sünger Ayı Yapım Atölyesi ve Maske Yapım Atölyesi ile keyifli vakit geçirerek güzel anılar biriktirecek.

Öte yandan Vatandaşlar etkinlik alanına ücretsiz servisler ile ulaşım sağlayabilecek. Kent merkezinde yer alan 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndan saat 14.30’dan itibaren hareket etmeye başlayacak.