Karadeniz’in bereketli topraklarında yetişen en kaliteli çayların en taze çay filizlerinden üretilen ve harmanlanan Efor Çay ürünleri, ramazan ayında da sofraların vazgeçilmezi olmaya devam edecek. Efor Çay’ın üretim tesislerinde, yüzde yüz doğal içerikleriyle üretilen Efor Çay çeşitleri, iftar ve sahur sofralarında yerini alacak.

Türkiye’nin beş büyük çay üreticisinden biri olan ve ülkenin çay ihtiyacının yüzde 10’unu karşılayan Efor Çay, birbirinden lezzetli ve çeşitli çaylarıyla çay severleri mutlu etmeye devam ediyor.

Sevdiklerimizle birlikte paylaşılan çay sofraları, bir arada olmanın mutluluğunu ve değerini hatırlatırken, damaklarda unutulmaz lezzetler, akıllarda unutulmaz anılar bırakıyor. Bir araya gelmenin, bir olmanın en anlamlı olduğu ramazan ayında, sofralar Efor Çay’ın 55 farklı çeşitte çayıyla renkleniyor. Dökme çayların yanısıra, demlik ve bardak poşet çaylar, bitki, meyve ve form çayları, O.P.A. Ceylon çayı ve E.D.T. ürünleri ile adından söz ettiren Efor Çay, ramazan ayında da çay severleri yalnız bırakmıyor.

Efor Çay’ın dökme çayları, kokusu, lezzeti ve deminin yoğunluğuna göre özel olarak hazırlanmış çeşitleriyle fark yaratıyor. Efor Çay demlik ve bardak poşet çayları, pratik ama lezzetli çay içmek isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor. Efor Çay bitki ve meyve çayları, iftar sonrasında yaşanabilen sindirim problemlerine en lezzetli şekilde çözüm sağlıyor.

Arslan: '“Kasti olarak özel sektör üreticimizi ezmeye kalkarsa' Arslan: '“Kasti olarak özel sektör üreticimizi ezmeye kalkarsa'

Efor Çay bitki ve meyve çayları ile en hafif iftar ve sahurlar

Uzun süren açlık sonrasında hızlı ve gereğinden çok öğünler yenmesi sindirim problemlerine yol açıyor.  Ramazan ayıyla bereketlenen iftar ve sahur sofralarında çok ve hızlı yemek, sindirimi zorlaştırıyor. Efor Çay’ın birbirinden lezzetli bitki ve meyve çayları hazmı kolaylaştırırken hafifletici etkisiyle de öne çıkıyor. Yeşil çay ve kiraz saplı form çayı, ramazan ayı boyunca sindirimi kolaylaştırmak ve formunu korumak isteyenlerin, ferahlık arayanların tercihi oluyor. Efor Çay’ın yeşil çay, ıhlamur, adaçayı, nane limon, elma çayı, narlı meyve çayı, kuşburnu ve papatya çayları da ramazan ayı boyunca çay severlerin sofrasına konuk oluyor.