Zonguldak'ta Kurban Bayramı'nın son gününde de emniyet ve jandarma ekipleri vatandaşların huzur ve güvenliği için görev yapmayı sürdürüyor. Kent genelinde bin 627 personel ve 209 ekip ile denetimlerin aralıksız devam ettiği bildirildi.

Bayram tatilinin dönüş yolculuğuna çıkan sürücülere yönelik uygulamalarını sürdüren ekipler, özellikle hız limitlerine uyulması, emniyet kemeri kullanılması, takip mesafesinin korunması ve yorgun şekilde araç kullanılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Alaplı'da yaralanan acemi kasaplar hastaneye koştu
Alaplı'da yaralanan acemi kasaplar hastaneye koştu
İçeriği Görüntüle

Zonguldak genelinde görev yapan ekiplerin trafik denetimlerinin yanı sıra asayiş uygulamalarını da sürdürdüğü öğrenildi.

Yetkililer, vatandaşların güvenli şekilde sevdiklerine ulaşabilmeleri için denetimlerin bayram süresince aralıksız devam ettiğini belirterek sürücülere dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Kaynak: İHA