Etmeyin eylemeyin.Tarık Çetin pırıl pırıl , tertemiz bir çocuk. Tanırsanız söylediklerinizden utanırsınız. İlk kez mi hatalı gol yiyor.

Biz taraftarız hatalı gol yedi diye ona kızarız , söverizde. Ama 13.ncü dakika da Dzeko’nun şutunu müthiş şekilde çıkartan bir kalecinin bilerek gol yediğini ima etmek ayıptır. FB ve GS’liler birbirlerinin rakiplerine çirkin iftiralar atarak şampiyonluk mücadelesini iğrenç , seviyesiz ve rezil bir hale getirdiler. Her hafta aynı terane aynı kepazelik. Artık bunadığına veya ekrana sarhoş çıktığına emin olduğum Erman Toroğlu , şark kurnazı Tümer Metin ve futbol yaşamında her türlü rezilliği yapmış Batuhan Karadeniz’de ahkâm kesip millete gaz veriyorlar. İki kulüpte anormal paralar harcamışlar ki bu kadrolarla Seri A’da , Ligue1’de olsalar bile şampiyon olabilirler.Rizesporu, Samsunsporu , Ankaragücü’nü yenmeleri çok mu garip. Uğraştıkları şeylere bakın. Varesanoviç ağır sahada oynayamıyor , Gaich zaten golü unutmuş.

Buna rağmen İlhan hocanın bunları bilerek onbire almadığını ima edecek , Gökhan Akkan bilerek oynamadı diyecek kadar akılsız adamlar var. Yuhh olsun. Rizespor taraftarı ; İstanbul kulüplerinin ve İstanbul basınının çakallıklarına , taraftarlarının provakasyonlarına alet olmadan kulübüne , takımına , hocasına , futbolcusuna sahip çıksınlar. Gencecik , tertemiz çocuklarımız , arslan gibi bir hocamız , pırlanta gibi bir başkanımız var. Bu takımı zevkle izlesinler , desteklesinler.